OVER DE ENERGIEMANAGER
Met EnergieManager bepaal jij wat je betaalt!
# # # #
Jouw keuze is de enige juiste keuze. Energy Manager
Met de Omnia Energy Manager geven we jou volledige inzage in hoe de prijzen van de contracten ten opzichte van elkaar presteren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten klik dan op onderstaande button.
De huidige energieprijzen zijn momenteel zéér hoog.
Parkeer jouw energiecontract bij Omnia Energy en profiteer direct wanneer de prijzen weer gaan dalen.
Het Omnia Energy Flex contract levert elektra tegen uurprijs en gas tegen dagprijs rechtstreeks van de beurs, en dat tegen kostprijs. De Omnia Energy manager, maakt inzichtelijk hoe het Flex contract presteert. Onderstaand een recent voorbeeld.

Gemiddelde verkoopprijs Omnia Energy Flex
Periode 1-11-2021 t/m 11-11-2021;
Stroom:
€ 0,1754
Gas:
€ 0,7633
Gemiddelde verkoopprijs 1 jaar vast (bron: tiental websites energieleveranciers met peildatum 1-11-2021);
Stroom:
€ 0,2138
Gas:
€ 1,0439
bedragen excl. B.T.W. en energiebelastingen.
#
Omnia Energy Manager voorkomt verrassingen
Een vast contract aangaan wanneer de prijzen zeer hoog zijn, of je contract “parkeren” met het Omnia Energy Flex contract en je in de tussentijd slimmer laten maken met de Omnia Energy Manager.
Per maand opzegbaar.
Bepaal op welke prijsniveau een vast contract interessant is en stap kosteloos over naar bijvoorbeeld het Omnia Energy Fixed contract.
Verbruik elektra op de goedkoopste momenten van de dag.
Profiteer direct als de prijzen dalen.
Een investering in kennis levert altijd het hoogste rendement op.
Neem zelf de controle in handen en ga voor keuze-vrijheid.
Jouw keuze is de enige juiste keuze.
Met de Omnia Energy Manager geven we jou volledige inzage in hoe de prijzen van de contracten ten opzichte van elkaar presteren.
# #
Flex vs. Fixed contract
Ben jij (ook) van mening dat een vaste verbintenis aangaan op het moment dat de prijzen “het hoogst” zijn niet verstandig is, biedt de Energy Manager uitkomst. Jouw huidige energiecontract loopt per datum x af. Op basis van vergelijksites maken wij een inschatting van de nieuwe prijs voor stroom en gas voor een vast contract op basis van 100% Groene Nederlandse Stroom en 100% CO2 gecompenseerd gas. We starten met het FLEX contract en laten jou periodiek zien, wat het verschil in kosten is t.o.v. de prijs op basis van bovenstaande uitgangspunten.
Flex naar Fixed contract
Naast het analyseren van de prestaties van het FLEX contract ten opzichte van het FIXED contract, bieden wij de mogelijkheid om zelf te bepalen, wat je in de toekomst wilt gaan betalen. Vanaf de start van het FLEX contract, kun jij aangeven bij welk prijspeil, je jouw FLEX contract wenst om te zetten naar een FIXED contract. Op het moment dat dit prijspeil behaalt wordt met een FIXED contract, laten we jou dit weten. Dankzij de meerdere analyses van het FLEX contract, ben jij dan prima in staat om wederom de juiste afweging te maken.
# #
#
#
#
Energy Manager Basis
Heb jij op dit moment elders jouw energiezaken ondergebracht en ben jij ook overtuigd van ons verhaal. Kies dan voor Energy Manager Basis. Met Energy Manager Basis maken we voor jou inzichtelijk hoe het FLEX contract, sinds de start van jouw contract, had gepresteerd. Evenals voor onze vaste klanten, bieden we jou ook de mogelijkheid om op een, vooraf overeengekomen tarifering, jouw nieuwe FIXED contract bij Omnia Energy vast te zetten per einddatum van jouw huidige contract. Wij regelen hierbij alle administratieve zaken zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.
Doe de energie
voordeel check!
Ontvangt energie tegen kostprijs
Jij hebt de controle
Volledig inzicht in jouw verbruik