OVER ZONNEPANELEN EN MEER
Duurzaam is haalbaar en betaalbaar
# # # #
De vraag naar duurzame oplossingen is nog nooit zo groot geweest.
Logisch, want investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen en (Hybride) warmtepompen levert een hoger rendement op dan geld op je bankrekening. Zeker nu de prijzen van elektra en gas zo historisch hoog staan!

Maar, weet jij hoe jij de terugverdientijd berekend? Of kijk jij alleen naar het rendement wat de aanbieder jou laat zien?
100%
inzicht

Wij hebben in de afgelopen jaren honderden offertes van zonnepanelen en (hybride) warmtepompen gezien. Wat ons opvalt is, dat voor één en dezelfde klant, door leveranciers nagenoeg nooit dezelfde uitgangspunten worden gebruikt.

Het grootste verschil zit in de berekening van de terugverdientijd en het rendement over de looptijd. Terwijl de klant hier als eerste kijkt naar “wat levert het me op”.

Met onze QuickScans laten wij eenvoudig zien wat het daadwerkelijke rendement van jouw investering is op basis van feiten. Je krijgt van ons 100% inzicht in jouw investering.

100%
controle

Omnia Energy maakt geen marge over jouw verbruik en heeft hetzelfde doel als jou, namelijk zo min mogelijk betalen voor je energierekening.

Dankzij onze transparante manier van werken en door jou zoveel mogelijk inzicht te geven in de energiemarkt, willen wij jouw vertrouwen winnen. Want, wat doe je met advies als je jouw adviseur niet vertrouwt?

In tegenstelling tot veel andere energieleveranciers kiezen wij ervoor om bij de aanschaf van zonnepanelen, de volledige financiële onderbouwing in eigen beheer te doen. Wij hebben hier de expertise in en delen deze met jou delen zodat jij 100% de goede keuze maakt.

Ben jij overtuigd van het rendement en kies je ervoor om verder te gaan in het offertetraject? Dan zorgen wij dat één van onze aangesloten business partners bij jou aan tafel schuift.

Investeren in kennis levert altijd het hoogste rendement op!
Waar kijk jij naar, als de prijs nagenoeg overal hetzelfde is?
QuickScan light
#
Is investeren in zonnepanelen
of (hybride)warmtepomp wel/niet
interessant?
In één oogopslag zie je het
rendement o.b.v. jouw persoonlijke
situatie
Géén trucjes, géén aannames,
géén prijsstijgingen, gewoon de
feiten van nu.
We laten het slechtste rendement
zien, is dit interessant, dan gaan
we je helpen bij de vervolgstappen.
Ideaal hulpmiddel om met een minimale tijdsinvestering te zien wat Duurzaam Investeren jou kan opleveren. Op basis van jouw huidige situatie wordt een goede indruk gegeven. Op basis van deze informatie kun jij de vervolgstappen bepalen.
QuickScan
Wij leren jou hoe je het echte
rendement berekent.
Wij vertellen met welke factoren je
rekening moet houden.
Jij krijgt de controle in het offerte
traject.
Jij ontvangt een op maat
gemaakte rapportage, inclusief
opbrengstberekening,
investeringsbedrag en het
daadwerkelijke rendement.
Jij krijgt 100% de controle. Je snapt hoe jouw rendement berekend moet worden. Dankzij deze informatie ben je in staat om slimme en onderbouwde keuzes te gaan maken.
QuickScan+
Wij helpen jou offertes te vergelijken.
Wat vertelt een leverancier wel-niet.
Hulp bij financiering, B.T.W.
teruggave, subsidie aanvraag.
Beslissing op 100% kennis en inzicht.
Wil jij extra ondersteuning dan is QuickScan+ de oplossing voor jou. Jij kunt bij ons terecht voor al je vragen. Door de transparante manier van werken, hoef jij straks niet meer te twijfelen over jouw keuze.
Bespaar-inzicht
Energie besparen is méér dan alleen de laagste prijs betalen.
De totale besparing/rendement wordt niet alléén bepaalt door de laagste aanschafprijs. Het rendement wordt ook bepaald door type materialen, service, garantie en levensduur van de materialen.

Het financiële rendement wordt bepaalt door het berekenen van de besparing voor de komende jaren. Ga je offertes met elkaar vergelijken, zal de aanschafprijs bij iedereen nagenoeg hetzelfde zijn. Maar het rendement overal verschillend.

Offerte 1: investering € 5.000,- rendement na 25 jaar € 28.000,-
Offerte 2: investering € 5.000,- rendement na 25 jaar € 18.000,-

Het verschil in rendement wordt niet veroorzaakt door betere/slimmere materialen, het wordt bepaald door een andere manier van rekenen.

Met onze QuickScans laten wij eenvoudig zien wat het daadwerkelijke rendement van jouw investering is op basis van feiten. Je krijgt van ons 100% inzicht in jouw investering.

#
Doe de energie
voordeel check!
Ontvangt energie tegen kostprijs
Jij hebt de controle
Volledig inzicht in jouw verbruik